آنچه در این مطلب میخوانید:
بیخوابی و اعتیاد ارتباط تنگاتنگی با هم دارند. بی خوابی بعد از ترک اعتیاد از جمله بارزترین و شایعترین عوارض بعد از ترک اعتیاد است. برخی افراد برای درمان بی خوابی بعد از ترک اعتیاد، از الکل یا قرص های خوابآور استفاده میکنند و در نتیجه بدون اینکه متوجه باشند به این داروها وابسته میشوند و تنها نوع اعتیاد خود را تغییر دادهاند. حتی اگر کسی قبل از اینکه به اعتیاد گرفتار شود اختلال خواب نداشته باشد، سوء مصرف طولانی مدت مواد میتواند ساختار کلی خواب مغز را تغییر دهد و بی خوابی یکی از مهمترین عوارض و مشکلات بیماران اعتیاد در طول دوره درمان و همین طور بعد از ترک اعتیاد است. چنین افرادی مجبور هستند که اقدام به ترک قرص خواب کنند.
مراحل ابتدایی سمزدایی تمام اعتیادها سخت و دشوار است. بیماران ظرف چند روز تا یک هفته نخست، علائم ترک اعتیاد جسمی بسیار شدید و آزاردهندهای مانند رعشه یا لرز، تب، استفراغ و سردرد را تجربه میکنند. طبعاً علائم روانی از قبیل افسردگی، اضطراب، نوسانات خلقی و روحیه ضعیف نیز در کنار این علائم جسمی بروز مییابد. بی خوابی در دوران مصرف مواد مخدر و بعد از ترک مصرف بسیار شایع است.
علائم به وضعیت هر بیمار، نوع و شدت اعتیاد وی بستگی دارد. برای مثال برخی بیماران که در حال ترک وابستگی به داروهای خوابآور هستند، دچار تشنج میشوند و پنج درصد الکلیها هذیان خماری (DTs) را تجربه میکنند. هذیان خماری به مجموعه علائمی مانند توهم، بی حالی، تعریق شدید و افزایش ضربان قلب گفته میشود.
بیشتر بخوانید: توصیه های لازم هنگام ترک همیشگی شیشه
با توجه به متغیر بودن علائم ترک لازم است که بیماران دوره درمانی خود را تحت نظارت و راهنمایی روانپزشک متخصص ترک اعتیاد شروع کنند. هرچند برخی بیماران از ترک اعتیاد یابویی و سریع نتیجه میگیرند، اما این روش غیرتخصصی برای بسیاری از بیماران خطرناک است.
در بعضی از روشهای درمانی به بیماران دچار اعتیاد، داروهای خوابآور و شبه مخدر تجویز میشود که آهسته پیش بروند و دوز مصرف دارو را به تدریج کاهش بدهند تا شدت علائم خماری به حداقل برسد و از عود اعتیاد پیشگیری شود. اکثر علائم جسمی ترک اعتیاد تا پایان هفته اول سمزدایی از بین میرود یا به شدت کاهش مییابد. علائم باقیمانده نیز به تدریج در ماههای آتی کاهش خواهد یافت.
با این حال یکی از علائم آزاردهندهای که همواره افراد در حال ترک را عذاب میدهد، اختلالات خواب ، بی حالی ، کسلی بعد از ترک اعتیاد و بی خوابی اعتیاد است. بیخوابی یکی از شایعترین و ماندگارترین علائمی است که بیماران بعد از قطع مصرف مواد با آن روبهرو میشوند.
بیخوابی حتی برای افراد معمولی که با عوارض غیرقابل تحمل سمزدایی دست و پنجه نرم نمیکنند، نیز دشوار است. همانطور که اشاره شد، بیخوابی چنان آزاردهنده است که محرک اصلی و اولیه بسیاری از بیماران برای پناه بردن به الکل و داروهای آرامبخش محسوب میشود. در هر حال بیماران در حال ترک اعتیاد با طیف وسیعی از علائم، احساسات و حسهای بیسابقه و ناراحت کننده مواجه میشوند ـ در عین حال مجبورند که این علائم را بدون مواد و داروهایی که قبلاً از آنها استفاده میکردند، تحمل کنند.
بسیاری از مواد مخدر مانند کوکائین، اکستازی، مشتقات تریاک و آمفتامینها تولید دوپامین را در مغز مختل میکنند. برای ترک تریاک حتما به بهترین مرکز ترک تریاک مراجعه کنید. مغز در دوران اعتیاد به میزان جدیدی از دوپامین به عنوان میزان “نرمال” عادت میکند و برای مدیریت درد و حفظ تعادل روانی به مواد مخدر وابسته میشود. مغز در چند هفته نخست درمان اعتیاد به تدریج به وضعیت عادی تولید دوپامین برمیگردد و پایدار میشود. اما تحمل درد جسمی و احساسات و هیجانات ناخوشایندی مانند استرس و اضطراب در این مدت بسیار سختتر میشود. در نتیجه فرد عموماً دچار مشکلات بی خوابی بعد از ترک اعتیاد میشود.
البته این علائم فقط جسمی نیست. افرادی که قبل از خواب عادت به نوشیدن مشروب یا کشیدن ماریجوانا داشتهاند، ذهنشان را به گونهای آموزش دادهاند که این فعالیتها را به عنوان پیشدرآمد خواب بشناسد. در نتیجه وقتی مصرف این مواد قطع میشود، مغز حیران میماند که چه زمانی وقت خواب است.
کیفیت خواب بیمار به دلیل بیخوابی ناشی از سمزدایی مختل میشود. کم خوابی و بیخوابی مقاومت در برابر درد را کمتر میکند و باعث تحریکپذیری بیمار و پرخاشگری او به اطرافیان میشود.
بیخوابی یکی از اصلیترین عاملهای عود اعتیاد است و احتمال برگشت به اعتیاد برای بیماران دچار اختلالات خواب و بی خوابی دو برابر بقیه است. به همین دلیل در کلینیک ترک اعتیاد پیام تندرستی برای بیماران اعتیاد خدمات درمان اختلالات خواب به عنوان بخشی از سیر درمان بیمار در نظر گرفته شده است. پژوهشها نشان میدهد که درمان بیخوابی هم کیفیت خواب و هم علائم افسردگی در بیماران مبتلا به اعتیاد را بهبود میبخشد.
مدت اختلالات خواب در دوران ترک اعتیاد به عوامل مختلفی مانند ماده مصرفی، دوز مصرف شده، مدت زمان آن و حتی شرایط جسمی بیمار بستگی دارد و میتواند چند روز تا چند سال متغیر باشد.
اختلالات خواب بعد از دوره درمانی اگر زیر نظر متخصص ترک اعتیاد درمان شود میتواند به طور قابل توجهی مدت درمان را کاهش دهد. خوشبختانه وقتی کیفیت خواب بیمار به طور پیوسته بهتر شود، میتوان این بهبود را نشانه سمزدایی کامل تلقی کرد.
اما اگر این بیماری درمان نشود و یا به آن بی توجهی شود می تواند عواقب جبران ناپذیری را برای فرد بیمار ایجاد کند چه شخصی که در مراحل درمان اعتیاد باشد و چه شخصی که اصلاً اعتیاد نداشته باشد.
خوب خوابیدن یکی از بهترین روشها برای تسکین علائم ناراحت کننده خماری و تضمین موفقیت درمان اعتیاد است. البته گفتنش از انجام دادنش آسانتر است.
رعایت توصیههای زیر به بهبود کیفیت درمان بی خوابی بعد از ترک اعتیاد کمک میکند.
درمان اعتیاد کاری نیست که انجام آن به تنهایی راحت باشد. مشکلاتتان را صادقانه با دیگران در میان بگذارید و از آنها بخواهید که در این دوران سخت کمکتان کنند. عزیزانتان برایتان اهمیت قائلند، از شما مراقبت میکنند و میخواهند که موفقیتتان را ببینند؛ به احتمال زیاد آنها خوشحال میشوند که به شما کمک کنند. از عزیزانتان بپرسید که آیا اجازه میدهند در این روزهای سخت شبها در کنارشان باشید یا این که آیا امکان دارد، هر چند وقت یکبار به شما سر بزنند و ببینند که آیا به چیزی احتیاج دارید یا خیر. همین طور می توانید در بهترین کلینیک ترک اعتیاد از روانشناسان متخصص در این راه کمک بگیرید.
شانس موفقیت درمان اعتیاد با بهرهگیری از کمکها و راهنماییهای پزشکان و مشاوران متخصص ترک اعتیاد افزایش مییابد. رفتاردرمانی شناختی (CBT) یکی از بهترین روشها برای کمک به درمان اعتیاد است. این تکنیک رواندرمانی در ۶ تا ۱۲ جلسه انجام میشود. روانشناس به بیمار کمک میکند تا افکار منفی و الگوهای رفتاری مشکلساز خود را که زمینهساز اعتیاد شده است، شناسایی کند. رفتاردرمانی شناختی برای درمان طیف وسیعی از مشکلات از اعتیاد گرفته تا اختلالات خلقی و بیخوابی موثر است.
بهداشت خواب، رفتارها و افکاری را توصیف میکند که فرد هنگام خوابیدن درگیر آنها میشود. برای رعایت بهداشت خواب مناسب غالباً کافی است که متوجه مفهوم بهداشت خواب بشوید و رفتارهایتان را مطابق با آن تغییر بدهید.
برای مثال جهت رعایت بهداشت خواب مناسب لازم است که برنامه خوب منظمی داشته باشید، اتاق خوابتان را خنک و تاریک نگه دارید، بلافاصله قبل از خواب ورزش نکنید و چیزی نخورید، در ساعات پایانی روز نوشیدنیهای الکلی و کافئیندار ننوشید و وسایل الکترونیک را قبل از خوابیدن خاموش کنید. وسایل الکترونیک به ذهن انرژی میدهد و شبکیه را مملو از نور آبی درخشانی میکند که باعث میشود، مغز به اشتباه فکر کند که روز است و زمان بیدار شدن فرا رسیده است.
اتاق خوابتان را فقط به خواب اختصاص بدهید تا به ذهنتان آموزش بدهید که اتاق خواب برایش تداعی کننده آرامش باشد و بداند که این اتاق فقط برای خوابیدن است. سعی کنید هیچ سرگرمی یا کاری را در اتاق خوابتان انجام ندهید.
برای خرید یک تشک راحت هزینه کنید. اتاق خوابتان را سرد و خنک نگه دارید. ذهنتان را وادار کنید که فقط روی خواب تمرکز کند، از چشمبند استفاده کنید تا نوری وارد چشمانتان نشود و از دستگاه نویز سفید برای خاموش کردن سر و صداهای مزاحم استفاده کنید.
برنامه خواب منظمی برای خودتان تعریف کنید و هر روز، حتی آخر هفتهها از آن پیروی کنید. باید ذهنتان را به گونهای آموزش بدهید که هر روز راس ساعت مشخصی به طور طبیعی خسته شود و بیدار شود. رعایت این برنامه پیگیری دیگر بخشهای طرح درمان را آسانتر میکند.
در طول روز سعی کنید که حتیالامکان چرت نزنید، اگر هم باید چرت بزنید، بیشتر از سی دقیقه نخوابید و چرت روزانهتان را قبل از بعدازظهر بزنید؛ در غیر این صورت شب سختتر به خواب میروید.
ورزش روش فوقالعادهای برای تخلیه انرژی اضافی و خسته کردن بدن است تا برای خواب شبانه آماده شود. البته مراقب باشید که ورزش را بلافاصله قبل از خواب انجام ندهید، در غیر این صورت وقتی که باید بخوابید، سرشار از انرژی میشوید.
مراقب تغذیهتان نیز باشید. قبل از خواب غذای سنگین نخورید و به طور کلی سعی کنید برنامه غذایی سالمی داشته باشید و همچنین به دو نکته اصلی یعنی تغذیه و ورزش توجه داشته باشید. غذاهای سالم خلق و خو را بهبود میدهد و کیفیت خواب را بهتر میکند. مصرف کافئین را کاهش دهید و تشنگیتان را با آب برطرف کنید.
هرچند داروهای خوابآور تجویزی کیفیت خواب را بهبود میدهند، اما این داروها قدرت اعتیادآوری بسیار بالایی دارند و خطر اعتیاد پیدا کردن به این داروها در صورتی که بیمار سابقه اعتیاد به مواد دیگری را داشته باشد، بیشتر میشود.
بهترین کار برای بیمارانی که در حال ترک اعتیاد هستند، این است که از مصرف داروهای خوابآور بدون نسخه پرهیز کنند. هرچند خطر اعتیاد پیدا کردن به داروهای بدون نسخه کمتر است. اما مشکل مربوط به تمام داروهای خوابآور این است که مصرف کنندگان غالباً متوجه نمیشوند که به دارو وابسته شدهاند و زمانی به این مشکل پی میبرند که دیگر خیلی دیر شده است.
به جای دارو میتوانید مصرف خوابآورهای طبیعی را که ذهن و بدنتان را بدون ایجاد خطر اعتیاد آرام میکنند، به عادتهای جدید خوابتان اضافه کنید و بهداشت خوابتان را ارتقاء دهید. مثلاً میتوانید یک فنجان دمنوش بابونه قبل از خواب بنوشید یا روغن اساسی اسطوخودوس را برای برخورداری از اثرات آروماتراپی داخل دستگاه بخور بریزید.
اضطراب یکی از شایعترین اختلالهای روانی است و ارتباط تنگاتنگی با اعتیاد و ترک اعتیاد دارد. حدوداً بیست درصد افراد همزمان به اختلال سوءمصرف مواد مخدر و اضطراب اجتماعی دچار هستند.
حتی اگر بیمار از قبل به اختلال اضطراب مبتلا نباشد، استرس ترک اعتیاد میتواند محرک شروع اضطراب در این دوران سخت باشد. رفتاردرمانی شناختی روش موثری برای درمان اضطراب به شمار میآید.
روش درمانی بیوفیدبک به بیمار کمک میکند تا از اجزای بدن خود و نوع واکنشها در برابر استرس آگاهی یابد و بتواند با کنترل آنها کیفیت بهتری را برای خواب داشته باشد.
سوءمصرف مواد معمولا با اختلالات خواب همراه است، برخی مواد مانند محرکها مانع به خواب رفتن بیمار میشوند، و برخی دیگر هم مانند الکل حس سستی و آرامشی را در فرد ایجاد میکنند که برای ترک الکل باید حتما به مرکز ترک الکل مراجعه شود. حتی در آن دسته از موادی که باعث آرامش و به خواب رفتن میشوند، فرد به خواب عمیق کامل نمیرود و بدن تجدید قوای لازم را نمیکند.
مشکل بی خوابی برای افراد در حال ترک میتواند بسیار خطرناک باشد. چرا که تداوم اختلال خواب میتواند فرد را به مصرف دوباره مواد اعتیادآور سوق دهد. یک متخصص ترک اعتیاد ضمن در نظر گرفتن سابقه سوء مصرف مواد و شرایط جسمی بیمار میتواند مشکل بی خوابی پس از ترک اعتیاد بیمار را درمان کند.
درمان بیخوابی برای جلوگیری از مصرف دوباره مواد مخدر توسط بیمار بسیار اهمیت دارد و امری ضروری است. اگر شما و یا یکی از عزیزانتان درگیر اختلالات خواب ناشی از مصرف مواد مخدر هستید و برای درمان به کمک نیاز دارید، همین حالا با مرکز ترک قرص خواب پیام تندرستی تماس بگیرید. شما تنها نیستید و راههای درمانی بسیاری برای شما وجود دارد.
با عرض سلام و ادب بسیار
یک مورد در خانواده ی ما دچار اعتیاد به مواد مخدر است
خوشبختاته و خوشبختانه می خواهند ترک کنند
در چند روز که به ترک سپری می کردند دچار بی خوابی و بی قراری هستند
لطفا و لطفا در درمان این مشکل به من راه و چاره ای بدین
لطفا
وبا عرض تشکر از شما و همکاران گرامیتان.
سلام وقت بخیر
نحوه درمان برای هر شخص به عوامل مختلفی بستگی دارد که تنها پزشک متخصص ترک اعتیاد قادر به تشخیص آن می باشد . همچنین تمامی بیماران ما در طول دوره درمان اعتیاد میآموزند که چگونه اختلالات عاطفی و رفتاری خود را درک و درمان کنند. پیشنهاد میکنم با شماره 41 22 22 22 – 021 تماس بگیرید تا مشاورانمون راهنماییتون کنند.
با سلام برای ترک اصولی مواد اعتیادآور باید تنها به مراکز تخصصی درمان اعتیاد با مجوز رسمی از وزارت بهداشت مراجعه کنید. ترک مواد دوره علائم ترک سختی دارد که بدون نظارت کادر پزشکی برای بیمار قابل تحمل نیست و موجب لغزش و سوء مصرف مجدد او می شود.
با سلام برای ترک اصولی مواد اعتیادآور باید تنها به مراکز تخصصی درمان اعتیاد با مجوز رسمی از وزارت بهداشت مراجعه کنید. بدون نظارت کادر پزشکی برای بیمار قابل تحمل نیست و موجب لغزش و سوء مصرف مجدد او می شود.
لطفا با شماره 02122222241 تماس بگیرید
با سلام برای ترک اصولی مواد اعتیادآور باید تنها به مراکز تخصصی درمان اعتیاد با مجوز رسمی از وزارت بهداشت مراجعه کنید. بدون نظارت کادر پزشکی برای بیمار قابل تحمل نیست و باعث مشکلات جدی موجب لغزش و سوء مصرف مجدد او می شود.
لطفا با شماره 02122222241 تماس بگیرید
باسلام بنده دوسال روزی یک گرم تریاک مصرف کردم درعید۹۹خودسرانه بدون داروتصمیم ترک کردم تابه امروزروزی یک ساعت نمی توانم بخوابم خواهش میکنم راهنمایی ام کنیدتصمیمم گرفتم تامرگ هم قبول دارم
سلام
بیخوابی یکی از علائم بارز ترک مواد اعتیادآور است. جهت دریافت وقت ویزیت و شروع درمان بی خوابی بعد از ترک اعتیاد ابتدا با شماره 41 22 22 22 – 021 تماس بگیرید تا مشاوران این مرکز شما را راهنمایی کنند.
با سلام جهت درمان کامل و جلوگیری از عود مجدد با شماره 02122222241 تماس بگیرید.
سلام
بیخوابی یکی از علائم بارز ترک مواد اعتیادآور است. جهت دریافت وقت ویزیت و شروع درمان بی خوابی بعد از ترک اعتیاد ابتدا با شماره 41 22 22 22 – 021 تماس بگیرید تا مشاوران این مرکز شما را راهنمایی کنند.
با عرض سلام،۱۲ساله قرص سرترالین۱۰۰ استفاده میکنم،افسردگی خفیف دارم،۴/۵ساله متادون مصرف میکنم،۱۰میلی صبح و ۱۰میلی شب،میترسم ترک متادون مشکلات عصبی شدید برام پیش بیاره،لطفا راهنماییم کنین آسونترین راه ترکم چیه؟متشکرم
سلام
با توجه به شرایط شما پیشنهاد میشود قبل از قطع مصرف یکباره متادون به روانپزشک ترک اعتیاد مراجعه کنید. تنها پزشک قادر به تشخیص آسانترین و نتیجه بخش ترین درمان اعتیاد است.
منم حدود 16 سال هستش كه بشدت اضطراب و افسردگى دارم و دارو مصرف ميكنم و حدود دوسال شروع كردم به مصرف ترامادول و اين اواخر با دوزهاى بسيال بالا مثلا روز 2500 ميل كه تصميم به ترك گرفتم روانپزشك رفتم و قضيرو گفتم ايشونم گفتن كه ترامادول رو از امروز بكن روزى 1500 ميل تا چهار روز بعدش هفتصد ميل در روز اينم تا چهار روز بعدش هم 350 ميل تا چهار روز بعدش گفتم 200 ميل تا چهار روز و آخرش 100 ميل تا چهار روز . من اصلا نفهميدم خمارم خيلى راحت گذاشتم كنار البته سه تا قرص هم داده بود (سيتالوپرام 40 ، رهاكين 200 و نورتريپلتين 25)
اصلا حالم بد نيست . فقط تا يه هفته بيخابى داشتم و حدود پنج ماهى كشيد تا حالت طبيعيم برگردم .
باسلام بسیار سنجیده عمل کردین ک تحت نظر متخصص ترک انجام دادین موفق باشید
شیره تریاک به مدت ۱۰ سال به صورت کشیدن و خوردن ادامه دادم.
یکسال قبل با مصرف متادون به صورت روزی ۴۰ قطره شروع کردم اکنون شده ۲ قطره در هر شب قبل از خواب . خواستم کلا بزارم کنار به مدت ۸ روز شب نمی توانم بخوابم درد بدن و بی حالی هم داشتم. لطفا کمک کنید راهنمایی کنید.
از عوارض روش ترک یکباره متادون: بی حالی، سرگیجه، بیخوابی و دیگر علائم قطع مصرف است که با روش های جدید مانند گروه درمانی، cbt ، مشاوره های فردی و گروهی و ویزیت ماهیانه روانپزشک و روانشناس می توانید علائمی که بعد از ترک مصرف متادون دچار می شوید را کنترل و برای همیشه درمان کنید.
با سلام من چند روز ترک مواد هستم تریاک و شيره الان بدن درد ندارم فقط زمان خواب پرش بدن میگیرم دست بیقرار پاي بيقرار پشت کتفام بيقرارن بطوریکه نميتونم 5دقيقه دراز بکشم بايد تا صبح توي خونه راه برم بخدا خسته شدم چند شبه درست نخوابيدم خواهش میکنم کمک کنيد ممنون ازتون یاحق.
سوال خوبی کردید من هم این مشکل رو دارم و بی حالی بسیار زیاد دارم حتی با خوردن قهوه هم حل نمیشه چیکار باید کرد؟؟؟
دادش پفک نکشیدی مواد کشیدی، باید طاقت بیاری یه 15 یا 16 روز دیگه خوابت درست میشه نگران نباش. حتما دکتر برو تا درد و بیخوابیت رو کنترل کنه
منم دقیقا مشکل شما رو دارم .بدن درد ندارم .فقط پرش بدن دارم وقتی چشمامو میبندم بیشتر میشه .همین الانم در این وضعیت هستم . کلافه شدم. لطفا راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز
برای درمان عوارض ترک به پزشک مراجعه کنید تا وصعیت جسمی و روحی شما بررسی و درمان مناسب صورت گیرد.
با سلام خسته نباشید. من تقریباً چهار پنج ماهه متادون مصرف میکنم روزی دوتا 20 میخورم مخام ترک کنم لطفاً بگید چند روز و چقدر هزینه میبره خیلی ممنون
میتوانید با روش های سم زدایی بدن از مواد مخدر ، برای همیشه ترک کنید .
طول دوره درمان بستگی به شرایط جسمی و روحی شما دارد و تنها روانپزشک اعتیاد بعد از ویزیت شما قادر به تشخیص می باشد.
دوستان اینها همشون درو دکون هستند و اصلا فایده ای نداره الکی خودتونا امیدوار نکنین.اعتیاد درمان نداره فقط و فقط کنترل داره سعی کنین کنترل کنین همین
با سلام اعتیاد در تمام دنیا بیماری شناخته شده که راه درمان دارویی و رواندرمانی هست
سلام دوستان. قبل از هرچیزی شاکر و سپاس گذار خداوند هستم بخاطر قطع مصرف دوباره. خداروشکر ک هنوز زنده ایم. ۵۸ روزه پاکم.2 هفته بستری بودم. اذیتیم بخاطر بی حوصلگیم هستش. پیشنهادی چیزی دارید لطفا بگید بهم .حس میکنم افسرده شدم. مصرف تریاک داشتم.
سلام دوست عزیز
افسردگی از علائم بعد از ترک اعتیاد است و با مراجعه به روانشناس تا حدود زیادی مشکل شما برطرف میشود. ما مطالعه مقاله درمان افسردگی پس از ترک اعتیاد و مراقبتهای پس از ترک اعتیاد را نیز به شما پیشنهاد میکنیم.
ببخشید یه سوال دارم ار کسایی که خیلی وقته قرص متادون رو ترککردن من الان نزدیک۶ ماه ترک کردم ولی ۵ سال مصرف داشتم روزی یکی ۴۰ این اخری یک و نصفی الان که ۶ ماه گذشته خیلی افسرده شدم هم اینکه الان دو هفته هست همش سردرد دارم بعدم اینکه رفلکش گلو فک کنم گرفتم که خیلی اذیت میشم صبح ها خیلی اذیت میشم ایا اینا به ترک کردن ربط داره.اینم بگممن بار اولمه ترک کردم تو خونه خودم ترک کردم.هیچ اطلاعاتی ندارم
سلام اگر شش ماه است ک مصرف ندارید ممکن است اختلال خلقی پیدا کرده باشید با روانشناس مشورت کنید
اقا من روز پنجم ترکم دکتر قرص خواب نوشته ولی وقتی میخورم دردم بیشتر میشه و نمیزاره بخوابم دلیلش چیه ؟ چیکارکنم؟
سلام من الان حدود دو هفته هست مواد مخدر را ترک کردم و بی خوابی دارم درست خواب نمیرم اتوماتیک تا ساعت ۵ صبح بیدارم کمک کنید این موضوع منو بدتر عصبی کرده ممنون میشم😪
همین حالا تماس بگیرید
02122222241همین حالا تماس بگیرید
02122222241