ارائه خدمات روانپزشکی به صورت سرپایی و بستری به بیماران اعتیاد و اعصاب و روان
کلینیک پیام تندرستی آماده ارائه جدیدترین خدمات روانپزشکی برای بیماران بستری و سرپایی اعصاب و روان و اعتیاد میباشد. تشخیص، ارزیابی، درمان و پیشگیری از اختلالات رفتاری، عاطفی و ذهنی در این مرکز با مجهزترین امکانات هتلینگ و خدمات درمان اعتیاد برای بیماران آقا و خانم در اتاق های عمومی و خصوصی، قابل ارائه میباشد.
در ابتدا روانپزشک متخصص ترک اعتیاد، پس از معاینات اولیه بیماران و تشخیص و صحت بیماری بهترین درمان روانپزشکی را برای او تشخیص داده و جدیدترین داروهای روانپزشکی را برای بهبود سریع او تجویز میکند. روانپزشکان و متخصصان بهداشت روانی تنها کسانی هستند که مرجعیت تجویز دارو برای درمان بیماری های اعصاب و روان را دارند.
هنگام بستری در کلینیک روانپزشکی پیام تندرستی نظارت دقیق روانشناس و روان پرستار به صورت روزانه، استفاده از جدیدترین داروهای اعصاب و روان، تجویز مایعات، تغذیه مناسب برای بیمار در شروع درمان روانپزشکی صورت میگیرد و همچنین سایر موارد ضروری برای مراقبت های اضطراری توسط کادر پزشکی مجرب و باتجربه با امکانات هتلینگ برای نوجوانان و بزرگسالان انجام میگردد. این سطح از مراقبت و نظارت مداوم پزشکی برای افراد با علائم نسبتاٌ شدید و طولانی مدت موجب میگردد در زمینه سلامت روانی پیشرفت قابل توجهی داشته باشند.
درمان سرپایی بهداشت روانی مستلزم بستری در مرکز ترک اعتیاد و اعصاب و روان نیست! بلکه بیماران در روزهای خاص هفته به این مرکز مراجعه کرده و با توجه به شرایط جسمی، روحی و ویزیت روانشناس، داروهای درمان روانپزشکی او توسط روانپزشک فوق تخصص ترک اعتیاد این مرکز تغییر میکند و تا زمان بهبودی کامل بیمار این روند درمانی ادامه دارد و بیماران میتوانند از تمامی خدمات روانپزشکی بهره ببرند.
درمان اعتیاد در کلینیک پیام تندرستی بصورت بستری و سرپایی با بهترین و سریعترین روش ترک اعتیاد و امکانات مجهز برای آقایان و بانوان انجام میشود. در این مرکز جدیدترین داروی ترک اعتیاد بصورت کاملاً تخصصی و تحت نظر بهترین روانپزشکان و روانشناسان و با تمرکز خاص برای هر بیمار به صورت انفرادی و جداگانه با مجهزترین خدمات ترک اعتیاد ارائه میگردد.
درمان های روانپزشکی قابل ارائه در کلینیک روانپزشکی شامل مشاوره با بیمار، دارو درمانی و روان درمانی ها هستند. در زیر به مهم ترین موارد خدمات روانپزشکی اشاره شده است:
هر انسانی ممکن است در هر روز از زندگی اشتباهاتی مرتکب شود و ضعفها، هیجانات و رفتارهای غیرقابل قبول داشته باشد. اگر قرار باشد این مسائل باعث شود که انسان خودش را سرزنش نماید، باید هر روز و هر لحظه خود را سرزنش و تحقیر کند و از خود عصبانی و ناراحت باشد. این اشتباهات و ضعفها همیشه در کنار هر انسانی خواهند بود و فقط نوع آنها متفاوت است. انسان باید فقط از آنها درس بگیرد و سریعاً آنها را نادیده گرفته، سپس تواناییها و نقاط قوت خود را ببیند و پرورششان دهد. از همه مهمتر خود را بخاطر داشتن این همه نقاط قوت، دوست داشته باشد.
آمارها حاکی از آن است که ۱۰ تا ۱۴ میلیون نفر از مردم ایران حداقل یک بار در عمر خود مسائل و مشکلات روحی و روانی را به نوعی تجربه کردهاند. از هر ۴ نفر در خانواده حداقل یک نفر دچار اختلالات روانپزشکی هست و اعضای خانوادهها نیز معمولاً درگیر مشکلات بیماران میشوند.
در زیر به چند مورد از علائم بیماران اعصاب و روان که نیاز به درمان روانپزشکی، تحت نظر بهترین روانپزشک متخصص اعصاب و روان دارند، اشاره شده است:
در حوزه خدمات روانپزشکی این نوع درمان برای کسانی است که در معرض هر دو بیماری سلامت روان و اختلال مصرف مواد هستند. برای به حداکثر رساندن شانس بهبود کامل، هر دو بیماری باید همزمان درمان شوند. به عنوان مثال، اگر فرد مصرف کننده دچار اختلال اضطراب باشد باید در دوره ترک اعتیاد، درمان روانپزشکی نیز برای او تحت نظر روانپزشک و روانشناس متخصص انجام گردد. درمان شرایط بهداشت روانی و آسیب های ناشی از اعتیاد به مواد مخدر میتواند به پیشگیری از عود و جلوگیری از لغزش در بلندمدت کمک کند.
یک اصل اساسی که مغز بر اساس آن عمل میکند این است که از بین لذتها، همیشه بهترین لذتی که تجربه کرده و در حافظه دارد را بیشتر جستجو میکند و از بین دردها از شدیدترین درد، بیشترین اجتناب را دارد. برای همین است که وقتی فرد مصرفش را از تریاک به هروئین تغییر میدهد، به سختی میتواند دوباره به مصرف تریاک روی آورد! چون در مغزش لذت بهتری ثبت شده و به لذت های کمتر از آن قانع نمی شود.
بعلاوه خاطرات مربوط به لذتها و دردها، به صورت بلند مدت در مغز ذخیره میشوند و تحقیقات نشان داده که سیستم لیمبیک در ثبت بلند مدت خاطرات، نقش مهمی دارد. بنابراین فراموش کردن هروئین برای کسی که قبلاً تریاک مصرف میکرده و اکنون میخواهد مجدداً تریاک مصرف کند، غیر ممکن است. همچنین علاوه بر اینکه مغز به دنبال بهترین لذت است، به دنبال یک لذت آنی و سریع هم هست و مصرف مواد سریعاً (چند ثانیه تا چند دقیقه) در مغز تأثیر گذار است. از آن پس لذت آنی به یک عادت تبدیل میشود و نمیتواند لذت های دور هنگام را تصور کند.
همیشه لازم نیست که یک معتاد برای فراهم کردن مواد، توجیه کردن مصرف مواد و پنهان کردن مصرفش به اعمال خشونت بار و ضد اخلاقی دست بزند. بلکه مانند هر انسانی ابتدا از کم هزینهترین راهها برای رسیدن به هدف، که همان لذت است، استفاده میکند.
اختلال عصبی-روانپزشکی یک اصطلاح پزشکی است، که طیف وسیعی از شرایط مغز و اعصاب و روانپزشکی شامل میشود. اختلالات رایج در روانپزشکی شامل تشنج، کمبود توجه، نقص شناختی، خشم غیر کنترل شده، سردرد میگرنی، اعتیاد، اختلالات غذا خوردن، افسردگی، اضطراب و بیخوابی است. آنها میتوانند به طور گسترده ای در علت و البته شدت نوع اعتیاد تاثیرگذار باشند.
اولین گام روانپزشکان ترک اعتیاد کلینیک پیام تندرستی در تهران، درمان اختلال دوقطبی، تشخیص مناسب شدت بیماری فرد است. میزان دوز داروها مصرفی و استفاده از جدیدترین درمانها بسته به اینکه آیا بیمار دچار اختلال Bipolar I، اختلال Bipolar II یا اختلال Cyclothymia و یا اینکه آیا سابقه سوء مصرف مواد دارد یا خیر، متفاوت میباشد. با در نظر گرفتن تمامی جزئیات میتوانند درمان مؤثر برای سلامت روانی بیمار را فراهم کنند.
به یاد داشته باشید قبل از پیدا کردن داروهایی که برای شما مناسب است، ممکن است چندین بار تلاش کنید. در اسرع وقت همهی عوارض جانبی را به دکتر روانپزشک ترک اعتیاد خود گزارش دهید و قبل از اینکه دارو را خودسرانه ترک کنید، با آنها مشورت کنید. شما نباید بدون اطلاع دکتر ترک اعتیاد دوز مصرفی دارو خود را تغییر یا قطع کنید، به محض اینکه علائم از بین بروند، خطر ابتلا به افسردگی را افزایش مییابد.
بیشترین علل که باعث اختلالات روانپزشکی در افراد میگردد، شامل آسیب و ضربه به سر، عفونت، عوارض جانبی دارو، سندرم کمبود توجه (ADHD) و بسته به علت (برخی ممکن است ناشناخته باشد) ممکن است به عوامل محیطی، استعداد ژنتیکی و سایر عوامل مرتبط باشد.
اختلال دوقطبی نوعی بیماری اعصاب و روانی است که در آن حالت بیمار میان افسردگی و شیدایی در نوسان است. این اختلال روانی موجب افسردگی و دوره های خلقی غیر طبیعی میشود. اختلال دوقطبی وضعیتی است که تغییرات شدیدی در خلق و خوی و نوسانات انرژی و میزان فعالیت شخص به وجود میآورد که می تواند شرایط را روز به روز دشوارتر کند.
علت دقیق اختلال دوقطبی ناشناخته است، اگر چه اعتقاد بر این است که استرس شدید، مشکلات زیاد، عوامل ژنتیکی و شیمیایی می توانند موجب بروز و یا عود این بیماری گردد. بیماری دوقطبی جدی است، خصوصاٌ که اگر بدون درمان باقی بماند، میتواند روابط را نابود کند، چشم اندازهای حرفه ای را تضعیف کند و بر عملکرد تحصیلی تاثیر بگذارد. در بعضی موارد، این بیماری میتواند منجر به خودکشی شود.