پیام تندرستی > بهترین روش ترک استامینوفن کدئین

بهترین روش ترک استامینوفن کدئین

ترک-کدئین

یکی از شایع‌ترین و مرسوم‌ترین روش‌هایی که دردهای خفیف را کنترل می‌کنیم مصرف داروهایی است که در آنها کدئین وجود دارد. همه ما در هنگام دردهای ضعیف بدن یا دندان درد و حتی در هنگام صرفه از داروهایی همچون استامینوفن، ایبوپروفن و داروهایی از این قبیل استفاده کرده‌ایم. کدئین یک مسکن نسبتا ضعیف است که برای تسکین دردهای این‌چنینی معمولا تجویز می‌شود ولی به دلیل در دسترس بودن و فروش آزاد این مسکن ممکن است افراد در استفاده از آن زیاده‌روی کنند و به آن اعیتاد پیدا کنند. در این مقاله که توسط متخصصان کلینیک ‌ترک اعتیاد پیام تهیه‌شده‌ است قصد داریم شما را با موضوع اعتیاد به کدئین، عوارض مصرف آن و نحوه‌ترک این مسکن اعتیاد آور بیشتر راهنمایی کنیم. در ادامه همراه ما باشید.

بستری
1
- تماس با کلینیک. - پرزنت بیمار توسط پذیرش و ارائه توضیح روند درمان. - هماهنگی جلسه با روانشناس مجموعه به منظور ارائه مشاوره رایگان به بیمار. - توضیح روند درمان به بیمار در جلسه رایگان مشاوره.
روند درمان
2
روند درمان ترکیب دو روش دارو درمانی و روان درمانی است. حداقل طول دوره درمان از 2 تا 3 هفته (10 تا 21 روز) است که مدت زمان آن با توجه به وضعیت بیمار، میزان دوز مصرفی و نوع ماده ای که مصرف می شود، تعیین خواهد شد.
سرویس ها
3
اتاق های 1 تخته و 2 تخته در کلینیک در نظر گرفته شده است که دارای کمد و یخچال هستند. صبحانه، ناهار و شام سرو می شود. امکان حضور همراه در اتاق های یک تخته فراهم است و همچنین امکان استفاده از تلفن همراه و اینترنت رایگان وجود دارد.
سم زدایی
4
سم زدایی با توجه به نوع اعتیاد و مواد مصرفی انجام می شود. روانپزشک بعد از اتمام دوره درمان نیز بیمار را فالو می کند و همچنین به جهت بهبود اختلالات روانشناسی ناشی از مصرف مواد در کنار ترک اعتیاد، روانکاوی با حضور روانشناس انجام می شود.
ترخیص
5
کارهای ترخیص بیمار بعد از اتمام دوره درمان و در صورت منفی بودن تست و نرمال شدن وضعیت بیمار از نظر روحی و فیزیکی با تایید پزشک متخصص انجام می شود. بعد از ترخیص نیز با توجه به نیاز بیمار جلسات مشاوره و روانکاوی با روانپزشک ادامه خواهد داشت.

عوارض قرص استامینوفن کدئین چیست؟

یکی از داروهایی که در آن از کدئین استفاده شده قرص استامینوفن است. همانطور که پیش‌تر گفته شد ارائه این قرص توسط داروخانه نیازی به تجویز پزشک ندارد و در دسترس همه افراد است. در این بخش قرار است به عوارض قرص استامینوفن کدئین اشاره کنیم. شاید در ابتدا فرد ک سوء مصرف‌کننده باشد ولی پس از مدتی میزان کدئینی که بدن دریافت می‌کند جوابگوی دردهای شخص نیست و مجبور می‌شود میزان بیشتری از این قرص را برای کاهش درد استفاده کند.

این روند تا آنجایی ادامه دارد که فرد بیمار از یک سوء مصرف‌کننده به یک مصرف‌کننده دائمی‌تبدیل می‌شود و شخص به کدئین این قرص اعتیاد پیدا می‌کند. در واقع کدئین این قرص است که مخدر محسوب شده و برای فرد وابستگی ایجاد می‌کند. وقتی فرد بیمار شروع به مصرف بیش از حد این قرص کرد، مصرف آن برای بیمار عوارضی را به همراه خواهد داشت که ما در ادامه برخی از این عوارض را برای شما بیان کرده‌ایم. عوارض قرص استامینوفن کدئین شامل موارد زیر می‌شود :

• تهوع و استفراغ
• یبوست
• خواب آلودگی
• کاهش فشار خون
• تپش قلب
• سرگیجه
• کاهش اشتها
• تنگی نفس
• تعریق
• کاهش دمای بدن
• توهم
• کهیر

استامینوفن-کدئین

مدت ماندگاری استامینوفن کدئین در بدن چقدر است؟

سوال رایجی که معمولا در رابطه با کدئین پرسیده می‌شود این است مدت ماندگاری استامینوفن کدئین در بدن چقدر است؟ بسته به میزان مصرف و عوامل دیگر ماندگاری کدئین در بدن متغیر است ولی به صورت کلی در اکثر افراد ماندگاری کدئین در بدن به مدت 48 ساعت پس از آخرین زمان مصرف است که با تست ادرار قابل تشخیص است. البته همانطور که پیش‌تر اشاره شد اگر فرد مصرف‌کننده دائمی‌این قرص‌ها باشد ممکن است نتیجه تست‌ها حتی تا یک هفته نیز مثبت باشد و کدئین در بدن ماندگاری داشته باشد. همچنین از آخرین زمان مصرف تا 21 ساعت پس از آن مصرف کدئین از بزاق دهان نیز قابل تشخیص است.

برخی عوامل نیز هستند که بر ماندگاری کدئین در بدن تاثیر گذارند. از جمله این عوامل می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

• مدت زمان مصرف کدئین
• بیماری‌های کلیوی و کبدی
• میزان آخرین مصرف کدئین قبل از انجام آزمایش
• وزن مصرف کننده و بیمار
• متابولیسم و فاکتورهای جنسیتی
• میزان مصرف مایعات و غلظت ادرار

روش‌های‌ترک اعتیاد به کدئین

همانطور که در طول مقاله اشاره کردیم اعتیاد به ماده کدئین نیز همانند دیگر مواد مخدر است و تفاوتی با آن‌ها ندارد و فرد می‌تواند به آسانی دچار اعتیاد شود. به همین منظور روش‌هایی برای ‌ترک کدئین توسط کلینیک ترک اعتیاد ما ارائه شده است که در ادامه آن‌ها را مختصرا خدمت شما شرح می‌دهیم :

• ترک به صورت بستری : اعتیاد به این ماده مخدر در برخی افراد آنقدر شدید می‌شود که با توجه به تشخیص پزشک متخصص برخی از افراد نیاز به بستری و سم‌زدایی پیدا می‌کنند.در این روش فرد در داخل کلینیک برای مدت معینی که توسط پزشک معالج مشخص شده است بستری می‌شود و در حین این بستری فرآیند سم‌زدایی از بدن بیمار صورت می‌پذیرد. در حین بستری نیز کادر درمانی مجرب ما لحظه به لحظه در کنار بیمار خواهند بود تا از بابت مشکلات و سختی‌هایی که ممکن است به علت سم‌زدایی برای فرد ایجاد شود مشکل خاصی پیش نیاید و سم‌زدایی در بهترین حالت ممکن و با فشار بسیار پایین برای شخص انجام شود.

• درمان به صورت سرپایی : در این روش درمان دیگر شما نیازی به بستری ندارید. این روش از درمان بیشتر مناسب افرادی است که به ماده مخدر کدئین خیلی اعتیاد پیدا نکرده‌اند و بدنشان نیز به این ماده وابستگی پیدا نکرده است و بیشتر دلیل مصرف آن‌ها به علت وابستگی روحی و روانی است. در این روش بیمار به کلینیک مراجعه می‌کند و با استفاده از مشاوره‌هایی که توسط مشاورین زبده ما در مجموعه شروع به‌ترک کدئین می‌کند. در بیشتر این افراد اعتیاد به صورت روانی و بر حسب عادت است و افراد با یک مشاوره صحیح می‌توانند به راحتی هرچه تمام این مخدر را کنار گذاشته و ‌ترک کنند. همچنین در این روش به این علت که شما دیگر بستری نمی‌شوید می‌توانید به فعالیت‌های روزمره و زندگی خود برسید. و فقط در زمان مشخص شده مشاوره در کلینیک حضور پیدا کنید که این ساعت حضور نیز قابل تنظیم است و شما می‌توانید به توجه به امورات زندگیتان مناسب‌ترین زمان را برای مشاوره انتخاب نمایید.

ترک استامینوفتن کدئین چقدر طول می‌کشد؟

مدت زمان لازم برای ‌ترک استامینوفن کدئین به میزان مصرف شخص و به روش سم‌زدایی بستگی دارد. هرچه میزان مصرف شخص بیشتر باشد طول سم زدایی شخص مصرف کننده طولانی‌تر خواهد شد. مدت زمان‌ترک استامینوفن کدئین به نوع روش سم‌زدایی نیز بستگی دارد. اگر سم‌زدایی به روش‌ترک ناگهانی باشد که سریع‌ترین روش برای‌ترک است مدت زمان ‌ترک را کوتاه می‌کند ولی ممکن است شخص را دچار مشکل کند. بهترین روش ‌ترک کدئین ‌ترک این ماده مخدر به صورت تدریجی است. شاید این روش مدت زمان بیشتری به طول بیانجامد ولی احتمال بازگشت به مصرف را کم می‌کند و از بروز خطرات احتمالی جلوگیری می‌کند. ‌ترک اعتیاد به صورت تدریجی ممکن است از یک هفته تا چندماه به طول بیانجامد که بستگی به میزان درگیری شخص با این مخدر دارد.

علائم‌ترک کدئین چیست؟

علائم‌ ترک کدئین ممکن است پس از چند ساعت پس از آخرین مصرف خود را نشان دهد. قدرت اعتیاد آوری کدئین با این وجود که کمتر است ممکن است افراد را درگیر خود کند و فرد را دچار خماری و علائم و مشکلات کنار گذاشتن آن کند. از جمله علائم شایع‌ ترک کدئین می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

• سردرد
• بی خوابی
• درد عضلانی
• تب
• حالت تهوع
• استفراغ
• تعریق
• دل درد
• اسهال

جمع بندی

کدئین یکی از ماده‌هایی است که می‌تواند در افراد وابستگی شدید و اعتیاد ایجاد کند. اگر مصرف‌کننده این دارو هستید باید تمام جوانب احتیاط را رعایت کنید تا دچار اعتیاد به کدئین نشوید. در این مقاله به مواردی مهمی همچون اثر استامینوفن کدئین بر بدن، نحوه ترک و عوامل تاثیرگذار بر ترک کدئین اشاره کردیم. در صورت احساس‌کردن اعتیاد به کدئین شما می‌توانید با مشاورین ما تماس بگیرید و از مشاوره تیم حرفه‌ای مشاوره کلینیک ما بهره‌مند شوید. از اینکه تا انتهای این مقاله همراه ما بودید سپاسگذاریم.

مدیرسایت
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

خیلی ممنون از مشاوره خوبتان موفق باشید

مصطفی ایرندگانی
16 ژوئن 2022

خیلی ممنون از مشاوره خوبتان موفق باشید
راه درست را از شما یاد گرفتم و انشالا بتوانم در ترکم موفق باشم

مصطفی ایرندگانی
16 ژوئن 2022

همین حالا تماس بگیرید

02158225
Call Now Buttonمشاوره رایگان