دوران بارداری یکی از مهمترین و حساسترین زمان برای خانمها به حساب میآید. در این دوران 9 ماهه مادران باید بیشتر از گذشته به تغذیه و حتی داروهایی که مصرف میکنند دقت داشته باشند. چرا که هر آنچه که مادران در این دوران مصرف کنند، تاثیر مستقیم مثبت و یا منفی روی سلامتشان خواهد گذاشت و علاوه بر این روی سلامت و رشد جنین هم اثر گذار خواهد بود. زولپیدم یکی از داروهای مهمی است که خانم های باردار با عدم آگاهی از عوارض جانبی آن برای خواب راحت آن را انتخاب میکنند در صورتی که این داروی خواب آور برای خانم های حامله عوارض خطرناک زیادی دارد، که گاهی منجر به از دست دادن سلامتی مادر و فرزند میشود. حال اگر شما هم دوست دارید در مورد عوارض مصرف زولپیدم در دوران بارداری اطلاع لازم کسب کنید در ادامه همراه با کلینیک پیام تندرستی باشید.
زولپیدم دارویی است که برای افرادی که با اختلال خواب مواجه میشوند، توسط روانپزشک برای بیمار تجویز میشود. این دارو از نظر متخصصان کلینیک ترک اعتیاد پیام تندرستی یک داروی اعتیاد آور برای خانم ها در دوران بارداری به حساب میآید.
مصرف زولپیدم بدون مجوز و اجازه پزشک متخصص زنان برای خانم های باردار پیشنهاد نمیشود، به همین منظور اگر به صورت خودسرانه از این دارو استفاده میکنید حتماً در نظر داشته باشید که عوارض خطرناک زولپیدم می تواند سلامت فرزند شما را به خطر بیندازد.
بیشتر افرادی که به مصرف خودسرانه و غیر قابل کنترل زولپیدم روی میآورند، با مشکلات عدیده ای از جمله فراموشی و به یاد نیاوردن خاطرات و یا اطلاعات مهمی از جمله شماره تماس و یا شماره کارت ملی خود مواجه میشوند. علاوه بر فراموشی، این افراد نشانه هایی از توهم را نیز پیدا میکنند و دائما با افکار بیمارگونه دست و پنجه نرم میکنند.
حال اگر فرد مصرف کننده یک خانم باردار باشد کلیه عوارض های بالا روی سلامتی جنین تاثیر می گذارد و حتی در مواردی موجب توقف در رشد جنین می شود.
تنگی نفس در خواب و حس درد در قفسه سینه از جمله عوارض سختی است که خانم های بارداری که بدون اجازه پزشک به مصرف مکرر زولپیدم روی آوردهاند آن را تجربه میکنند. در این دوران هر گونه فشار روی دستگاه عصبی و تنفسی میتواند موجب از دست دادن سلامتی و یا خطر مرگ را برای جنین و مادر، دو چندان کند! به همین دلیل حتماً عدم استفاده از این دارو را در دوران حاملگی جدی بگیرید تا کودک و مادر با سلامت و آرامش این دوران 9 ماهه را پشت سر بگذرانند.
یکی از مهم ترین مواردی که پس از مصرف زولپیدم خانم های باردار را به خود درگیر میکند، افزایش دو برابری تعداد ضربان قلب مادر است. این مسئله میتواند اخطار مهمی برای توقف در مصرف زولپیدم باشد. چرا که بالا رفتن ضربان قلب به سرعت میتواند آرامش جنین را نیز سلب کند.
بسیاری از خانمها بعد از اتمام دوران ترک اعتیاد به مواد و یا ترک ب 2 حامله میشوند. این دسته از عزیزان به علت پشت سر گذاشتن دوران سخت ترک اعتیاد از عوارض پس از ترک نیز رنج میبرند.
در این میان پناه آوردن به داروهای آرامش بخش، داروهایی از جمله: زولپیدم میتواند تنها چاره برای آنها به حساب بیاید. در صورتی که پناه آوردن به قرص های اعتیاد آور شیمیایی مثل زولپیدم میتواند عوارض های شدیدتری را برای مادران به وجود آورد.
افسردگی ترس و اضطراب از جمله عوارض سختی است که ممکن است میل به خودکشی، سقط جنین و تصمیمات این چنینی را برای مادران باردار به ارمغان آورد.
داروی خواب آور زولپیدم که در بازار با نام تجاری آمبین نیز معرفی میشود، یک دوره مصرف بسیار کوتاه دارد که توسط پزشک برای بیمار تجویز میشود. مصرف مکرر دارو بدون توجه به دستور پزشک، بیمار را به این دارو معتاد میکند به صورتی که بیمار بدون مصرف این دارو نمیتواند بخوابد!
داروی زولپیدم به خودی خود محرکی اعتیاد آور نیست! اما اگر به نحوه مصرف آن توجهی نداشته باشید حتماً اعتیاد در مصرف گریبان گیر شما هم خواهد شد و تنها باید به مرکز ترک اعتیاد زولپیدم برای ترک این داروی خواب آور مراجعه کنید.
مشاوران برای مشاوره بعد از ترک اعتیاد به بانوان حامله این توصیه را میکنند که تا حد امکان از مصرف داروهای شیمیایی جلوگیری کنند، پیشنهاد میکنیم برای درمان بیخوابی داروهای گیاهی را جایگزین این داروی شیمیایی کنید.
دم کرده استوخودوس، گل گاو زبان و سنبلالطیب از جمله داروهای گیاهی مفیدی هستند که علاوه بر خاصیت آرامش بخشی به بیمار، خوابی آرام و بی دغدغه را برای مادران به ارمغان میآورد. علاوه بر این استفاده از گلاب و گل محمدی در نوشیدنی های روزانه مانند: چای، آب میوه و دم نوش ها میتواند طعم و اثر آن را دو چندان کند.
پس اگر شما هم در انتظار گذر از دوران ۹ ماهۀ بارداری هستید، پیشنهاد میکنم توصیه های این مقاله را جدی بگیرید تا پس از رعایت کردن و عدم استفاده از داروهای خواب آور شیمیایی مثل زولپیدم بتوانید این دوران را به راحتی پشت سر بگذارید و سلامتی را برای خود و خانواده تامین کنید.
شما میتوانید در قسمت نظرات این مقاله کلیه نظرات و تجربیات خود را برای بی خوابی در دوران بارداری و یا استفاده از داروهای شیمیایی و گیاهی در این دوران با ما به اشتراک بگذارید تا سایر مخاطبان این مقاله بتوانند از نظرات و تجربیات مفید شما استفاده کنند.